Αρχική | ShowBiz | Άφαντος και ο πνευματικός της ηθοποιού Ναταλίας Λιονάκη

Άφαντος και ο πνευματικός της ηθοποιού Ναταλίας Λιονάκη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Κι ενώ οι πληροφορίες λένε πως η πανέμορφη ηθοποιός βρίσκεται στο πατρικό της και στο πλευρό της μητέρας της, Τζένης, που είναι άρρωστη, κανείς δεν την έχει δει. Άφαντος παραμένει και ο πατέρας Απόστολος και το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως ζει πλέον σε σκήτη στην περιοχή της Νεάπολης, επιλέγοντας το δρόμο της απομόνωσης.

Μάλιστα, το ακριβές σημείο δεν το γνωρίζουν ούτε οι στενοί του άνθρωποι! Όπως δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του στην τοπική εφημερίδα «Πατρίς» της Κρήτης, οι καταιγιστικές εξελίξεις που ακολούθησαν τον εγκλεισμό της Λιονάκη στη μονή, οι βαρύτατες καταγγελίες της μητέρας της και η μεγάλη δημοσιότητα που πήρε το θέμα, επηρέασαν αρνητικά την ψυχολογία του... Ο αρχιμανδρίτης «έστησε» την γυναικεία μονή της Παναγίας Θεογενήτορος μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του από τη μονή του Αγίου Ιωάννη Ανωπόλεως. Πριν αποχωρήσει, κίνησε διαδικασίες για τον ορισμό ηγουμένης, ενώ μεταβαίνει εκεί μόνο τα Σαββατοκύριακα για να ιερουργήσει.

Την ίδια ώρα, η Ναταλία Λιονάκη παραμένει άφαντη. Αν και κάποιοι συνδέουν την αποχώρησή της από τη μονή με την αποχώρηση του πνευματικού της, ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως στο κελί της έχει αφήσει αρκετά από τα πράγματα που είχε μαζί της τον περασμένο Ιούνιο, οπότε και μπήκε στο μοναστήρι και δεν αποκλείεται να επιστρέψει. Θυμίζουμε πως η ηθοποιός μιλούσε με λόγια θαυμασμού για τον πνευματικό της, ενώ η μητέρα της εξαπέλυε μύδρους εναντίον του, λέγοντας πως την παρέσυρε στο μοναστήρι.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr