Αρχική | Αθλητικά | Καραγκούνης: Οφείλουμε μια συγγνώμη στον κόσμο

Καραγκούνης: Οφείλουμε μια συγγνώμη στον κόσμο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Καραγκούνης: Οφείλουμε μια συγγνώμη στον κόσμο

Προβληματισμό προκάλεσε στις τάξεις της εθνικής ομάδας η φιλική ήττα από τη Σενεγάλη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 2-0, αν και για την πλειονότητα των διεθνών σημασία έχει να βρεθεί η Ελλάδα στην καλύτερή της φάση στα τελικά του Μουντιάλ και όχι τώρα. Ο Γιώργος Καραγκούνης πάντως παραδέχτηκε χθες: «Οφείλουμε μια συγγνώμη στον κόσμο. Ισως είδαμε το ματς περισσότερο... φιλικό απ’ ό,τι ήταν»

Ο άσος του Παναθηναϊκού είπε ακόμη: «Δεν θέλουμε σε κανένα παιχνίδι να χάνουμε. Ούτε στην προπόνηση θέλουμε να χάνουμε, πρώτα για τους εαυτούς μας και μετά για τον κόσμο που ήρθε με μεγάλη διάθεση στο γήπεδο και έπρεπε απέναντί του να έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα. Αυτό μας στενοχώρησε. Ολα αυτά τα χρόνια έχουμε δείξει πως θέλουμε να κερδίζουμε και στα φιλικά ματς. Είμαστε εγωιστές και φιλόδοξοι, θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Δεν μπορείς να συνδυάσεις την καλή εικόνα και ταυτόχρονα να κάνεις τόσες πολλές αλλαγές».

Αντίθετα, στο στρατόπεδο της Εθνικής Ελπίδων που επέστρεψε χθες το βράδυ στη βάση της επικρατεί ενθουσιασμός για τη μεγάλη νίκη στην Αγγλία (2-1) που τη φέρνει πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλό της και στα μπαράζ για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011. Ο μέσος Γιώργος Κατσικογιάννης, αναφερόμενος στη μεγάλη επιτυχία τόνισε:

«Πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα ως Εθνική. Από τις καλύτερες του κόσμου, θα έλεγα. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά και είμαστε ομάδα με μέλλον». Με τη σειρά του, ο τεχνικός της Ελπίδων Γιώργος Γεωργιάδης έπλεξε το εγκώμιο του προκατόχου του: «Αυτοί οι παίκτες είναι πολλά χρόνια μαζί, ενώ ο κ. Νιόπλιας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και πολύ καλές επιλογές τα προηγούμενα χρόνια».






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο