Αρχική | Επιχειρήσεις | Κόσμος | "Δεν βιάζεται" να εντάξει την εταιρία στη χρηματιστηριακή αγορά.

"Δεν βιάζεται" να εντάξει την εταιρία στη χρηματιστηριακή αγορά.

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Το αφεντικό του Facebook, Mark Zuckerberg,  σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην The Wall Street Journal είπε ότι "δεν βιάζεται" να εντάξει την εταιρία του στη  χρηματιστηριακή αγορά. 

"Εμείς θα εισέλθουμε στο  χρηματιστήριο, διότι είναι η συμβατική υποχρέωση που έχουμε με τους επενδυτές  και τους υπαλλήλους μας. Αλλά δεν βιαζόμαστε», δήλωσε ο Zuckerberg,.

Ο νεαρός επιχειρηματίας, ο οποίος συν-ίδρυσε το  facebook με ένα φίλο όταν ήταν φοιτητής στο  Χάρβαρντ, το 2004, λέει ότι δεν χρειάζονται  μεγάλες επενδύσεις και ότι  δεν υπάρχει  επείγουσα ανάγκη να αντληθούν κεφάλαια.

"Όταν δεν χρειάζεται κεφάλαιο, τότε η πίεση είναι διαφορετική και τα κίνητρα για  είσοδο στην αγορά δεν είναι ίδια όπως σε  άλλες μεγάλες ομάδες της τεχνολογίας», λέει στη  συνέντευξη.

 Το  Facebook, δεν είναι εισηγμένο στο χρηματιστήριο και ως εκ τούτου δεν είναι επιτακτική ανάγκη να δημοσιεύονται  τα οικονομικά στοιχειά της εταιρίας.

Επικαλούμενο οικονομικές πηγές, η The Wall Street Journal, υπολογίζει ότι ο κύκλος εργασίας  του Facebook, το οποίο έχει τώρα 1200 εργαζόμενοι, είναι  μεταξύ 1,2 και 2 δισ. δολάρια το 2010.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο