Αρχική | Επιχειρήσεις | Ιδρύεται "Holding Company" για τη διαχείριση των λιμανιών

Ιδρύεται "Holding Company" για τη διαχείριση των λιμανιών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ιδρύεται "Holding Company" για τη διαχείριση των λιμανιών

Την δημιουργία holding company στην οποία θα συνεργάζονται τα λιμάνια του Πειραιά, της Ελευσίνας, του Λαυρίου και της Ραφήνας εξήγγειλε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς για θέματα που αφορούν την ευρύτερη ανάπτυξη του Πειραιά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ο κ. Πάγκαλος είπε οτι υπάρχουν προβλήματα στον ευρύτερο Πειραιά, στα οποία δεν επιτρέπει η παρούσα συγκυρία να δοθούν οι δέουσες λύσεις. Επιδίωξη είναι, πρόσθεσε, να γίνουν τα έργα για τα οποία υπάρχει συγκεκριμένος χρονικός ορίζοντας με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.
Η υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη είπε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης οτι τα ώριμα έργα είναι της τάξης του 1,5 δισ ευρώ με ορίζοντα πλήρους υλοποίησης την πενταετία και τα μη ώριμα με ορίζοντα δεκαετίες.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νίκος Σηφουνάκης, ο νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, βουλευτές της Α’ και Β’ περιφέρειας Πειραιά του ΠΑΣΟΚ κα.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο