Αρχική | Media | Συνάντηση Γερουλάνου με το νέο ΔΣ της ΕΡΤ

Συνάντηση Γερουλάνου με το νέο ΔΣ της ΕΡΤ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Σαφείς οδηγίες για τη νέα εικόνα και το περιεχόμενο της ΕΡΤ στο εξής έδωσε χθες ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος σε συνάντηση που είχε στο υπουργείο με το νέο Δ.Σ της ΕΡΤ, ενόψει της σημερινής τους πρώτης συνεδρίασης. Ο Υπουργός τόνισε ότι η ΕΡΤ οφείλει και θα λειτουργήσει ως δημόσια τηλεόραση, σε όλα τα κεντρικά πεδία: διαφάνεια, έλεγχος, χρηστή διαχείρηση, σεβασμός και λογοδοσία στον πολίτη, παραγόμενο προιόν που θα προάγει τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την ενημέρωση και τον κοινωνικό διάλογο.
Η ΕΡΤ για την οποία συμβάλλει ο πολίτης με την πληρωμή ανταποδοτικού τέλους μπορεί να αποτελέσει πρότυπο δημόσιου οργανισμού, μέσω της αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών , βάζοντας τέλος στην κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος. Ήδη όπως είπε ο υπουργός τα πρώτα δείγματα εξοικονόμησης χρημάτων τα έδωσε η υπηρεσιακή διοίκηση που εξοικονόμησε σε 4 μήνες, 10 εκατομμύρια ευρώ.

Τα μέλη του Δ.Σ της ΕΡΤ οφείλουν ως τα τέλη Μαίου να του εκπονήσουν και παραδώσουν μελέτες για στρατηγική , πρόγραμμα, οργάνωση τμήματος ανθρώπινου δυναμικού και αξιοποίηση προσωπικού.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο