Αρχική | Οικονομία | Ποιοί απεργούν αύριο Παρασκευή 5 Μαρτίου

Ποιοί απεργούν αύριο Παρασκευή 5 Μαρτίου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ποιοί απεργούν αύριο Παρασκευή 5 Μαρτίου

Οι εργαζόμενοι σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς εξήγγειλαν για αύριο 24ωρη απεργία αλλά και δάσκαλοι και καθηγητές. 'Όπως ανακοινώθηκε αύριο δεν θα κινηθούν όλα τα λεωφορεία, το τραμ, τα τρόλεϊ και το ΜΕΤΡΟ.

Ακόμα, 24ωρη απεργία για αύριο Παρασκευή, αποφάσισαν και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ. 'Ετσι αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια του σιδηροδρόμου και του προαστιακού.
Απεργία κήρυξαν για αύριο Παρασκευή η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ.

Μεγάλη αναστάτωση αναμένεται να παρατηρηθεί και στις αεροπορικές μεταφορές, λόγω της συμμετοχής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στη στάση εργασίας - 12 το μεσημέρι έως 4 το απόγευμα - που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι τις ώρες εκείνες δεν πρόκειται να γίνει καμία απολύτως πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.
 Για το λόγο αυτό, καλό θα είναι όσοι έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν αύριο αεροπορικώς να επικοινωνούν με τις εταιρίες, γιατί θα επηρεαστούν οι πτήσεις πριν και μετά τη στάση εργασίας.
Επίσης, 24ωρη απεργία αύριο σε ΕΡΤ, Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και Γενική Γραμματεία Τύπου.

Τέλος, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει για αύριο τρίωρη στάση εργασίας απο τις 12 το μεσημέρι, ενώ στη 1 μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή.
Με απεργιακές κινητοποιήσεις απειλούν και οι βενζινοπώλες. Αντιδρούν στην εγκατάσταση μεμονωμένων ταμειακών μηχανών χωρίς το ηλεκτρονικό σύστημα έλεγχου των εισροών - εκροών που προτίθεται, όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, να επιβάλει το Υπουργείο Οικονομικών. Το ΔΣ της ΟΒΕ θα συνεδριάσει στις 8 Μαρτίου.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr