Αρχική | Media | Το DVD της Τζούλια Αλεξανδράτου

Το DVD της Τζούλια Αλεξανδράτου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης καλεί τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 να δώσουν εξηγήσεις για τη χθεσινοβραδινή μετάδοση της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα.

Η εν λόγω εκπομπή μετέδωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα αποσπάσματα από DVD με σεξουαλικές περιπτύξεις της Τζούλιας Αλέξανδράτου, το οποίο κυκλοφορεί απο χθές στα περίπτερα.
Οι παρουσιαστές της εκπομπής έπαιξαν το εν λόγω βίντεο προς σχολιασμό για τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση, αφού τα αποσπάσματα μεταδίδονταν ενδιάμεσα στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή.

Στα αποσπάσματα του DVD είχαν καλυφθεί με μωσαϊκό όλα τα επίμαχα σημεία με ωστόσο το πρόσωπο της Τζούλιας Αλεξανδράτου ήταν αναγνωρίσιμο.

Με αυτή την αιτιολογία και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης καλεί το εν λόγω κανάλι να δώσει εξηγήσεις αφού  προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τη γυναικεία υπόσταση αλλά και υποβαθμίζει τη ποιότητα του προγράμματος.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
4.50

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο