Αρχική | Οικονομία | Ένοχοι βιασμού οι πελάτες που δεν πληρώνουν

Ένοχοι βιασμού οι πελάτες που δεν πληρώνουν

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ένοχοι βιασμού οι πελάτες που δεν πληρώνουν

Οι πελάτες που δεν πληρώνουν τις ιερόδουλες για τις υπηρεσίες που τους προσφέρουν, θα συλλαμβάνονται ως ένοχοι βιασμού, σύμφωνα με απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου της Ιταλίας σήμερα Τετάρτη.

Σε μια απόφαση, που στο εξής θα αντιμετωπίζεται ως δικαστικό προηγούμενο, το ανώτατο  δικαστήριο καταδίκασε έναν άντρα από την ιταλική περιοχή της "Λιγουρίας", (ω τι σύμπτωση!), ο οποίος αφού πέταξε στα σύννεφα με μια ντόπια "πεταλουδίτσα της νύχτας", όταν έφθασε η ώρα να την πληρώσει για τις υπηρεσίες της, άνοιξε την πόρτα του δωματίου και το έσκασε από το ξενοδοχείο τρέχοντας.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία,ότι ο κατηγορούμενος εν γνώσει του καταχράστηκε την εμπιστοσύνη και το σώμα της κοπέλας. Το σεξ δεν ήταν συναινετικό, καθώς η σεξουαλική πράξη τελέσθηκε υπό την υπόσχεση αμοιβής, η οποία δεν ικανοποιήθηκε ποτέ", δήλωσε ο εισαγγελέας κατά την αγόρευση του.

Το δικαστήριο επιδίκασε στο εργαζόμενο κορίτσι το ποσό των 2.000 ευρώ ως προσωρινή αποζημίωση, διατηρώντας το δικαίωμα να διεκδικήσει επιπλέον αποζημίωση σε αστικό δικαστήριο.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο