Αρχική | Πολιτική | Οι θέσεις Σαμαρά για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

Οι θέσεις Σαμαρά για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Οι θέσεις Σαμαρά για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

Έντονα αντέδρασε η Αξιωματική αντιπολίτευση, δια στόματος του αρχηγού της κ Αντώνη Σαμαρά, στα μέτρα που εξήγγειλε σήμερα η Κυβέρνηση.
Ως φυγόμαχο αλλά και υπεύθυνο για την άτεγκτη διάθεση που δείχνουν οι Ευρωπαίοι απέναντι στη χώρα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της ΝΔ, αφού όπως είπε: "Ξέρει την προσωπική του ευθύνη. Άργησε πέντε ολόκληρους μήνες να πάρει μέτρα. Αν τα είχε πάρει νωρίτερα, θα ήταν πολύ ηπιότερα και λιγότερο επώδυνα."

Επιπλέον εκτίμησε ότι "αν δεν πάρουν άμεσα τα μέτρα τόνωσης της Οικονομίας, τα μέτρα αυτά, θα βαθύνουν την ύφεση, αφού θα χαθεί το 25-30% της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών" ενώ αφού συμπεριέλαβε και τη ΝΔ στις διαχρονικές ευθύνες που έφτασαν τη χώρα στην κατάσταση αυτή, επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός "ασχολείται μόνο με το χθες".

Παράλληλα δήλωσε ότι θα στηρίξει τα σωστά μέτρα, πρότεινε όμως  διαφορετικό συνδυασμό πολιτικών αλλά όχι αύξηση του ΦΠΑ, ή της φορολογίας στα καύσιμα με περικοπή του 14ου μισθού.
Στις προτάσεις του, ο κ Σαμαράς, έκανε λόγο για μεγαλύτερο φόρο στον καπνό, τα ποτά, τα είδη πολυτελείας, αλλά και αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου, του Τουρισμού και της Ναυτιλίας, ώστε , όπως τόνισε, "να αποφευχθεί κοινωνική έκρηξη".






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο