Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Έντονα διαμαρτύρεται η ΚΕΔΚΕ για ραντεβού με τον Γ. Ραγκούση

Έντονα διαμαρτύρεται η ΚΕΔΚΕ για ραντεβού με τον Γ. Ραγκούση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Έντονα διαμαρτύρεται η ΚΕΔΚΕ ότι ζητάει και δεν λαμβάνει ραντεβού με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, με την αιτιολογία ότι είναι φορτωμένο το πρόγραμμά του. Η Κεντρική Ενωση Δήμων και Κοινοτήτων ζητά συνάντηση για το μείζον θέμα του «Καλλικράτη», δεν το κατάφερε μέχρι στιγμής και έβγαλε μια σκληρή ανακοίνωση.

Απαντώντας, το ΥΠΕΣ χαρακτηρίζει «πρωτοφανές ολίσθημα» τον χαρακτηρισμό ως «προσχηματικών» των υποχρεώσεων του υπουργού, καθώς την ίδια ώρα που συνεδρίαζε η ΚΕΔΚΕ συζητούνταν στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια.

«Εξέθεσαν ανεπανόρθωτα την ΚΕΔΚΕ οι συντάκτες της επιπόλαιας ανακοίνωσης, επικρίνοντας για απουσία τον Υπουργό την ώρα που άκουγε, ως θεσμικά όφειλε, τις απόψεις της ΚΕΔΚΕ στη Βουλή των Ελλήνων», απαντά ο ΥΠΕΣΔΑ, διευκρινίζοντας ότι «οι συντάκτες της ακατανόητης και ατυχέστατης ανακοίνωσης οφείλουν να την ανασκευάσουν».

 Την ίδια ώρα, επιστολή διαμαρτυρίας στον κ. Ραγκούση έστειλε και ο πρόεδρος της ΕΝΑΕ Δημήτρης Δράκος, επειδή δεν συμπεριλήφθηκε η Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος στον κατάλογο των φορέων που καλούνται σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής στη συζήτηση του σχεδίου νόμου «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα».






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο