Αρχική | Πολιτική | Σκληρή επίθεση στα νέα μέτρα από το… ΠαΣοΚ!

Σκληρή επίθεση στα νέα μέτρα από το… ΠαΣοΚ!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Σκληρή επίθεση στα νέα μέτρα από το… ΠαΣοΚ!

Τη σκληρότερη κριτική σα νέα μέτρα της κυβέρνησης, δεν την έκανε η αντιπολίτευση, αλλά το «βαθύ» ΠαΣοΚ. Σφοδρότατη κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα εξαπέλυσε με δηλώσεις του, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παναγιωτακόπουλος.

«Τα μέτρα των Βρυξελλών χωρίς αντίμετρα ΠΑ.ΣΟ.Κ οδηγούν σε διάλυση το κοινωνικό κεκτημένο. Ο Σοσιαλισμός είναι όραμα. Η Σοσιαλιστική Διακυβέρνηση είναι εμπράγματη συνθήκη. Είναι συμβόλαιο με το λαό. Είναι η καρδιά της 3ης του Σεπτέμβρη που χτυπά δυνατά σε πείσμα των Παγκόσμιων Τραπεζιτών που γίνονται Παγκόσμιοι Κυβερνήτες» αναφέρει στην αρχή της δήλωσής του ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» του ΠΑΣΟΚ. «Τούτες τις μέρες το διακύβευμα δεν είναι οι αριθμοί. Το διακύβευμα είναι ο άνθρωπος. Ο κάθε άνθρωπος που προχωρά στη ζωή με τον ιδρώτα του και χτίζει ελπίδες και όνειρα αντί για παλάτια» συμπληρώνει.  Προειδοποιεί ακόμη ότι «το ντόμινο των μέτρων θα γίνει τσουνάμι που θα παγώσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Την οικονομία στο σύνολό της» και παρατηρεί ότι  «άλλα όμως υποσχεθήκαμε στο λαό που μας εμπιστεύθηκε»Στην δήλωσή του ο κ. Παναγιωτακόπουλος καταλήγει: «Τούτες τις ώρες ο λαός κοιτάζει ψηλά προς την ηγεσία και περιμένει κάποιος να ορθώσει ανάστημα. Κάποιος να πει το νέο όχι. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ αγαπήθηκε γιατί μια μέρα ο Ανδρέας Παπανδρέου έβαλε τέλος στο “yes men”. Είναι η ώρα να πράξουμε το ίδιο.

Σε ανακοίνωση επίσης που εξέδωσε η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ , τονίζει μεταξύ άλλων   ότι η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ παίρνει αναγκαστικά το σκληρότερο πακέτο μέτρων και φαίνεται να οδηγεί αναπόφευκτα σε φτώχεια και εξαθλίωση το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού λαού. «Η δε ευχή του Όλι Ρεν στα ελληνικά "καλό κουράγιο", επισφραγίζει τις πολιτικές που οδηγούν πιθανώς, στη στήριξη του ευρωπαϊκού νομίσματος, αλλά θα εξοντώσουν τους λαούς της Ευρώπης» υπογραμμίζει
Τονίζει επίσης χαρακτηριστικά ότι «το αίμα που θα χύσει ο ελληνικός λαοός οφείλει να το εισπράξει σε συγκεκριμένη προοπτική βελτίωσης και όχι σε αόριστες υποσχέσεις και ευχές».








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr