Αρχική | Επιχειρήσεις | Ελλάδα | Τι λέει ο επιχειρηματίας Κ. Αγγελόπουλος για την εις του βάρος ποινική δίωξη

Τι λέει ο επιχειρηματίας Κ. Αγγελόπουλος για την εις του βάρος ποινική δίωξη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Από τον δικηγόρο του Κ. Αγγελόπουλου λάβαμε την ακόλουθη επιστολή με τις θέσεις του επιχειρηματία για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του προ ημερών. Η επιστολή του δικηγόρου αναφέρει τα κάτωθι:

"Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες
Μετά την καταχώριση στην ιστοσελίδα σας www.zougla.gr την 25.2.2010 κειμένου με τίτλο «Ποινική δίωξη σε βάρος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου» με φωτογραφία του, σας υποβάλλω, ως πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Αγγελόπουλου, την παράκληση να καταχωρίσετε και τα ακόλουθα για την σφαιρική ενημέρωση των αναγνωστών σας:

1) Εναντίον του πρώην δικηγόρου του κ. Νικολάου Γοργία ο κ. Κων/νος Αγγελόπουλος έχει υποβάλει μήνυση για κακουργηματική απάτη εις βάρος του ύψους 33 εκατομμυρίων ευρώ. Για την πράξη αυτή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του Ν. Γοργία και η υπόθεση εκκρεμεί στον Ανακριτή.

2) Εναντίον του Ν. Γοργία ο κ. Κων/νος Αγγελόπουλος έχει υποβάλει μήνυση για κα-κουργηματική πλαστογραφία και απάτη στο δικαστήριο. Για την πράξη αυτή, που έχει ως αντικείμενο την νόθευση εγγράφου σε σχέση με χρήματα που έλαβε ο κ. Γοργίας από τον κ. Κων/νο Αγγελόπουλο, ασκήθηκε εντελώς πρόσφατα ποινική δίωξη και η υπόθεση αναμένεται να ανατεθεί σε Ανακριτή.

3) Με την υπ’ αριθμ. 232/2009 απόφασή του, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρ-ριψε στο σύνολό της αγωγή του Ν. Γοργία εναντίον του κ. Κων/νου Αγγελόπουλου, με την οποία ζητούσε να του καταβάλει 197 εκατομμύρια ευρώ ως δικηγορικές αμοιβές του. Το Δικαστήριο έκρινε, δεχόμενο την αντίθετη αγωγή του κ. Αγγελόπουλου, ότι ο τελευ-ταίος δεν οφείλει αμοιβή στον Ν. Γοργία.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.

ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ"

zougla






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο