Αρχική | Οικονομία | Τι ζήτησε ο Ευρωπαίος επίτροπος από τον Γ. Παπακωνσταντίνου

Τι ζήτησε ο Ευρωπαίος επίτροπος από τον Γ. Παπακωνσταντίνου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τι ζήτησε ο Ευρωπαίος επίτροπος από τον Γ. Παπακωνσταντίνου

Ο Ευρωπαίος επίτροπος για τις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις, Όλι Ρεν, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα, ξεκινώντας τις συναντήσεις με την ελληνική κυβέρνηση, ζήτησε να προχωρήσει σε άμεσα νέα μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης.
«Η λήψη πρόσθετων μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής είναι απαραίτητη», τόνισε ο κ. Ρεν, σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με τον υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Ο Όλι Ρεν εξέφρασε πάντως την αισιοδοξία του, ότι η ελληνική κυβέρνηση θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση με τη βοήθεια της ΕΕ. Ο κ. Ρεν χαρακτήρισε την συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών καρποφόρα, ενώ στη συνάντηση παρέστησαν και εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι χρειάζεται, προκειμένου να μειώσει τις δαπάνες στον προϋπολογισμό και θα λάβει νέα μέτρα, αν χρειαστεί, σημειώνοντας πως είναι ορατοί οι κίνδυνοι στην εφαρμογή των μέτρων που προβλέπει το ΠΣΑ.
Όπως ανέφερε, κατά τη συνάντησή του με τον Ευρωπαίο επίτροπο συζητήθηκαν διάφορα μέτρα, μεταρρυθμίσεις και αλλαγές στον προϋπολογισμό.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr