Αρχική | Οικονομία | Είδε σε τηλεπωλήσεις το κλεμμένο δαχτυλίδι της

Είδε σε τηλεπωλήσεις το κλεμμένο δαχτυλίδι της

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Είδε σε τηλεπωλήσεις το κλεμμένο δαχτυλίδι της

Το δαχτυλίδι που της είχαν κλέψει τον περασμένο Νοέμβριο είδε σε εκπομπή τηλεπωλήσεων μία γυναίκα στη Θεσσαλονίκη. Η 32χρονη αφού το αγόρασε, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, που προχώρησε σε συλλήψεις.
Οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ανάληψης της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης εισέβαλαν στον χώρο των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού που έκανε και την εκπομπή των τηλεπωλήσεων, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων για τα οποία δεν παρουσιάστηκαν έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι είχαν είτε αγοραστεί είτε αποκτηθεί νόμιμα.
Η έρευνα έγινε παρουσία εισαγγελέα και κατά την διάρκειά της κατασχέθηκαν και οκτώ φωτογραφίες κοσμημάτων, σε μια εκ των οποίων εικονιζόταν και το επίμαχο δαχτυλίδι.
Από την αστυνομία ειδοποιήθηκε και κλήθηκε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης συνεργείο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών για το τμήμα της υπόθεσης, το οποίο το αφορά. Ο 63χρονος υπεύθυνος της επιχείρησης συνελήφθη μετά από εντολή του Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο