Αρχική | Ελλάδα | Ισόβια κάθειρξη στον μουσικό για το έγκλημα της Φιλοθέης

Ισόβια κάθειρξη στον μουσικό για το έγκλημα της Φιλοθέης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ισόβια κάθειρξη στον μουσικό για το έγκλημα της Φιλοθέης

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών στον μουσικό που σκότωσε την σύζυγό του Παναγιώτα και την έθαψε στο πάρκο της Φιλοθέης, ενώ ταυτόχρονα την αναζητούσε μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της.
Ο 38χρονος μουσικός κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για τη δολοφονία της συζύγου του, Παναγιώτας, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.
Το δικαστήριο απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου και έκρινε ότι τέλεσε το έγκλημα από πρόθεση, όντας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Οι συνήγοροι του κατηγορουμένου ζήτησαν να του αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της ανάρμοστης συμπεριφοράς του θύματος, υποστηρίζοντας ότι παρασύρθηκε από οργή και βαθιά θλίψη που του προκάλεσε η συμπεριφορά του θύματος.
Η εισαγγελέας πρότεινε να απορριφθούν, πρόταση που έκανε αποδεκτή τελικά το δικαστήριο.
Με το άκουσμα της απόφασης, η μητέρα της Παναγιώτας και οι υπόλοιποι συγγενείς ξέσπασαν σε κλάματα και λυγμούς. Εξέφρασαν μάλιστα την ικανοποίησή τους για την απόφαση του δικαστηρίου λέγοντας πως η Παναγιώτα μπορεί να αισθάνεται πια δικαιωμένη, οι ίδιοι ωστόσο έχουν χάσει για πάντα το παιδί τους.
Ο 38χρονος μουσικός «πάγωσε» το Πανελλήνιο, όταν δολοφόνησε τη γυναίκα του και την έθαψε σε παρκάκι κοντά στο σπίτι τους, στη Φιλοθέη.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο