Αρχική | Ελλάδα | Ξέσπασμα της μάνας κατά Αλέξη Κούγια

Ξέσπασμα της μάνας κατά Αλέξη Κούγια

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ξέσπασμα της μάνας κατά Αλέξη Κούγια

Τεταμένη ήταν η κατάσταση σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμφισσας, κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής κατάθεσης της μητέρας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, όταν ξέσπασε, αποκαλώντας τον συνήγορο υπεράσπισης, Αλέξη Κούγια, "ηθικό δολοφόνο" του παιδιού της. Έπειτα, ο κ Κούγιας, έντονα διαμαρτυρόμενος, αποχώρησε από την αίθουσα του δικαστηρίου.
Η κ Τσαλικιάν γυρίζοντας προς τους δύο κατηγορούμενους, η γυναίκα δήλωσε δείχνοντας τους κατηγορουμένους  "αυτοί είναι οι δολοφόνοι του γιου μου". Η Έδρα αντιμετώπισε με κατανόηση το ξέσπασμά της, εκφράζοντας αμέριστη συμπαράσταση στο πρόσωπό της.

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Δικαστηρίου, "Εύχομαι να μη βρεθώ ποτέ στη θέση σας, αλλά οι συνήγοροι έχουν υποχρέωση να υπερασπιστούν τους εντολείς τους".
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε καταθέσει ο πατέρας του φίλου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο οποίος δικαιολόγησε την απουσία του γιου του από το δικαστήριο, λέγοντας ότι ο μαθητής βρίσκεται κάτω από έντονη συναισθηματική και ψυχολογική φόρτιση και αδυνατεί να καταθέσει παρουσία των δύο ειδικών φρουρών, Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη. Το δικαστήριο, ωστόσο, ζήτησε να πιστοποιηθεί ακριβώς η κατάσταση του νεαρού, ενώ, εάν κριθεί αναγκαίο, θα καταθέσει αφού απομακρυνθούν οι κατηγορούμενοι από την αίθουσα.

Επίσης, χθες το πρωί κατέθεσε και 18χρονος φοιτητής, αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που βρισκόταν σε παρέα δίπλα από εκείνη του θύματος στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου.
Ο νεαρός κατέθεσε χαρακτηριστικά ότι "ο αστυνομικός απρόκλητα και χωρίς προειδοποίηση πυροβόλησε και μετά έφυγαν όλοι μαζί ήρεμα και με αργό βηματισμό, αν και είχαν καταλάβει ότι είχε χτυπηθεί το παιδί".








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr