Αρχική | Ελλάδα | Με καλάσνικοφ «γάζωσαν» 35χρονο κτηνοτρόφο

Με καλάσνικοφ «γάζωσαν» 35χρονο κτηνοτρόφο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Με καλάσνικοφ «γάζωσαν» 35χρονο κτηνοτρόφο

Με 15 σφαίρες από καλάσνικοφ «γάζωσαν» 35χρονο κτηνοτρόφο στο Ρέθυμνο οι άγνωστοι που είχαν στήσει καρτέρι θανάτου την ώρα που πήγαινε στο στάβλο της οικογένειάς του. Μάλιστα, ο ίδιος είχε δεχθεί επίθεση και πριν από 3 μήνες, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του!

Περίπου στις 09:10 της Τρίτης, ο Μανώλης Ζακάκης κατευθυνόταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο προς την περιοχή Πρασσές, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ και διέφυγε -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συνεργός του.
Ο δράστης φαίνεται πως είχε κρυφτεί σε δέντρα στο πλάι του δρόμου και άνοιξε πυρ μόλις το αγροτικό του Ζακάκη έστριψε στο σημείο.

Ακούγοντας τις ριπές, ο πατέρας και ο αδερφός του θύματος έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί και αντίκρισαν τον 35χρονο νεκρό στο κάθισμα του οδηγού. Η αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή βρήκε 30 κάλυκες από σφαίρες για καλάσνικοφ, εκ των οποίων οι 16 μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος.
Στην Ασφάλεια του Ρεθύμνου έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές, χωρίς, όμως, να έχει γίνει σύλληψη. Η αστυνομία εξετάζει και την απόπειρα εις βάρος του 35χρονου τον περασμένο Νοέμβριο, για την οποία είχαν συλληφθεί τρία αδέρφια από τις Πρασσές που αφέθησαν ελεύθερα γιατί δεν προέκυψαν στοιχεία.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο