Αρχική | Ελλάδα | Καιρός: Βροχές σε ολόκληρη την χώρα την Πέμπτη

Καιρός: Βροχές σε ολόκληρη την χώρα την Πέμπτη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Καιρός: Βροχές σε ολόκληρη την χώρα την Πέμπτη

Θα συνεχιστεί ο άστατος καιρός σε ολόκληρη την χώρα με τοπικές βροχές και πολύ ισχυρούς ανέμους στο Ιόνιο . Θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Αναλυτικά: Νεφώσεις προβλέπονται σε ολόκληρη την χώρα την Πέμπτη, με τοπικές βροχές κυρίως στην Βόρεια χώρα καθώς επίσης και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές οι αυξημένες νεφώσεις ίσως δώσουν κάποιες τοπικές ασθενείς κατα βάση βροχές.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις θα φτάσουν και τα 5 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 7 Beaufort.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί για ακόμα μία μέρα σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 16 βαθμούς στα κεντρικά τους 18-19 βαθμούς στα Δυτικά τους 19 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 20-21 βαθμούς.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο