Αρχική | Οικονομία | Η πάταξη της διαφθοράς άρχισε από την … Κόρινθο

Η πάταξη της διαφθοράς άρχισε από την … Κόρινθο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η πάταξη της διαφθοράς άρχισε από την … Κόρινθο

Η αρχή για την πάταξη της διαφθοράς στο δημόσιο έγινε στη Κόρινθο με τη σύλληψη ενός δημόσιου υπαλλήλου.  Ο συγκεκριμένος «κύριος» συνελήφθη το μεσημέρι ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας με την κατηγορία του χρηματισμού, προκειμένου να προωθήσει δουλειές ενός επιχειρηματία στην Κόρινθο.   Ο υπάλληλος που εργάζεται στο ΙΚΑ Κορίνθου,  σύμφωνα με καταγγελία επιχειρηματία του ζήτησε χρήματα προκειμένου να τον βοηθήσει στις δοσοληψίες του με το ΙΚΑ. 

Ο επιχειρηματίας κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία Κορίνθου και αμέσως στήθηκε επιχείρηση. Σε ένα προγραμματισμένο ραντεβού σε μαγαζί της Κορίνθου ο δημόσιος υπάλληλος βρέθηκε με τον επιχειρηματία για να παραλάβει το χρηματικό ποσό το οποίο ήταν προσημειωμένα χαρτονομίσματα.    
Όμως, αμέσως επενέβη η αστυνομία και συνέλαβε τον υπάλληλο του ΙΚΑ. Αύριο, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr