Αρχική | ShowBiz | Αντίστροφη μέτρηση για την Γουίτνεϊ Χιούστον;

Αντίστροφη μέτρηση για την Γουίτνεϊ Χιούστον;

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Αντίστροφη μέτρηση για την Γουίτνεϊ Χιούστον;

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ένα δημοσίευμα του έγκριτου περιοδικού «National Enquirer» το οποίο αναφέρει ότι η ερμηνεύτρια Γουίτνεϊ Χιούστον έχει ακόμα πέντε χρόνια ζωής. Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η μακροχρόνια χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών έχει καταστρέψει το ανοσοποιητικό σύστημα της Χιούστον, με αποτέλεσμα να έχει μπροστά της μόλις πέντε χρόνια ζωής.

Η αλήθεια είναι ότι η πρόσφατη λιποθυμία της τραγουδίστριας κατά τη διάρκεια της πρόβας της για τη συναυλία στη Σεούλ έχει προκαλέσει προβληματισμό σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, ενώ η οικογένεια της Χιούστον προσπαθεί να την πείσει να ακυρώσει την επικείμενη περιοδεία της, αφού, όπως έχουν αναφέρει στα μέσα, φοβούνται πως η υγεία της είναι πολύ εύθραυστη. Η Γουίτνεϊ, πάντως, ακόμα δεν έχει απαντήσει στο δημοσίευμα του «National Enquirer».

Μετά από εννέα χρόνια συμφιλιώθηκαν, και μάλιστα περνούν πολύ χρόνο μαζί τελευταία. Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί και τον πατέρα της Γιον Βόιτ, με τον οποίο ήταν στα μαχαίρια από το 2001 εξαιτίας κάποιων δηλώσεων του Βόιτ ότι η κόρη του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και χρειαζόταν βοήθεια. Από τότε είχε ξεκινήσει ένας κυκεώνας αλληλοκατηγοριών μεταξύ πατέρα και κόρης και οι δυο τους δεν ξαναμίλησαν ποτέ μέχρι που πέθανε η μητέρα της Τζολί. Πρόσφατα, πάντως, ο Γιον Βόιτ συνόδεψε την κόρη του και την οικογένειά της στη Βενετία, και μάλιστα οι δυο τους φωτογραφήθηκαν σε πολύ τρυφερές στιγμές.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr