Αρχική | Τράπεζες | Ελλάδα | Επιχείρηση αποξήλωσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων

Επιχείρηση αποξήλωσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Σε ακόμα μία επιχείρηση αποξήλωσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων έκαναν τα συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα, τα συνεργεία του δήμου αφαίρεσαν εννέα παράνομες διαφημιστικές πινακίδες από την περιοχή του Αγίου Θωμά, στην τρίτη επιχείρηση αποξήλωσης που οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε εντός του Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, τα συνεργεία του δήμου έχουν προχωρήσει συνολικά στην αποξήλωση 371 παράνομων διαφημιστικών πινακίδων εντός των διοικητικών του ορίων.

Σημειώνεται πως σε αντίστοιχες ενέργειες προχώρησαν κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, τα οποία αφαίρεσαν δύο παράνομες διαφημιστικές πινακίδες που είχαν τοποθετηθεί σε πάρκο επί της οδού Μιχαλακοπούλου και επί της Σπύρου Μερκούρη. Κατά την αυθαίρετη τοποθέτηση μίας εκ των δύο αυτών διαφημιστικών πινακίδων καταστράφηκε και το σύστημα αυτόματου ποτίσματος του πάρκου.

Καταγραφή από υπ. Περιβάλλοντος

Πέρα όμως από τις «δράσεις» που αναπτύσσονται σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πληροφορίες φέρουν το υπουργείο Περιβάλλοντος να προχωρά ήδη στην καταγραφή των διαφημιστικών πινακίδων που βρίσκονται σε κεντρικούς οδικούς άξονες, στο ιστορικό κέντρο αλλά και σε κτίρια της Αθήνας, προκειμένου στη συνέχεια να εξεταστεί το νομικό τους καθεστώς και όσες κριθούν παράνομες να ξηλωθούν. Επιπλέον, το υπ. Περιβάλλοντος προχωρά σύντομα και στην ανακοίνωση ειδικής τηλεφωνικής γραμμής όπου θα γίνονται δεκτές καταγγελίες πολιτών για το πού υπάρχουν παράνομες διαφημιστικές πινακίδες προκειμένου να παρεμβαίνουν οι δήμοι ή σχετικός μηχανισμός του υπουργείου.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο