Αρχική | Ελλάδα | Καταγγέλλουν διαδήλωση εναντίων των μεταναστών

Καταγγέλλουν διαδήλωση εναντίων των μεταναστών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Καταγγέλλουν διαδήλωση εναντίων των μεταναστών

Έντονη ανησυχία επικρατεί μεταξύ των κατοίκων της πλατείας Αμερικής αναφορικά με τις εκδηλώσεις δυσαρέσκειας κατά των μεταναστών.
Κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν ως ψευδεπίγραφη την «Κίνηση Πολιτών του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίου», που το απόγευμα της Τετάρτης διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Αμερικής κατά των αλλοδαπών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της συγκεκριμένης Κίνησης «το 6ο διαμέρισμα όπως φαίνεται έχει σχεδιαστεί από τους κυβερνώντες να αλωθεί, να χάσει την ελληνικότητά του».

Οι κάτοικοι της περιοχή, που καταγγέλλουν την Κίνηση αυτή, εξέφρασαν σε συνέντευξη Τύπου την έντονη ανησυχία τους και τάχθηκαν κατά κάθε ρατσιστικής ενέργειας και κάλεσαν τους συμπολίτες τους να μην ανταποκριθούν στο κάλεσμα μίσους.

Εκτός από τις σοβαρές ευθύνες που απέδωσαν στο Δήμο Αθηναίων για την υποβάθμιση της περιοχής, δεν έλειψαν και τα παράπονα για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, γιατί στη συνάντηση που θα έχει με συλλόγους και επιτροπές, κάλεσε και εκπροσώπους των ακροδεξιών.

newsit








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr