Αρχική | Ελλάδα | Ένας παπάς εντόπισε τη χαμένη φοιτήτρια

Ένας παπάς εντόπισε τη χαμένη φοιτήτρια

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ένας παπάς εντόπισε τη χαμένη φοιτήτρια

Τα ίχνη της 21χρονης είχαν χαθεί την προηγούμενη Πέμπτη. Το αυτοκίνητο της βρέθηκε σε παραλία ενώ όλες αυτές τις μέρες το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο. Η 21χρονη Αγγελική Σταυρουλάκη από την Ασή Γωνιά είναι καλά στην υγεία της, η οποία έδωσε σημεία ζωής χθες, ήταν η αιτία ενός θρίλερ σχετικά με τον εντοπισμό της ενώ χθες το βράδυ έγινε η συνάντησή της με μέλη της οικογένειάς της. Χθες τα μεσημέρι όπως έγινε γνωστό, ένας ιερέας από το Ν. Ηρακλείου ειδοποίησε τηλεφωνικά τον πατέρα της νεαρής κοπέλας και τους αδελφούς της ότι έχει πληροφορίες για την Αγγελική και ζήτησε ένα ραντεβού μαζί τους, για να τους δώσει αυτές τις πληροφορίες και να τους φέρει σ' επαφή μαζί της. Το σημαντικό, όπως ανέφερε ο ίδιος, είναι ότι η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της. Οι συγγενείς μετέβησαν στο ραντεβού με τον ιερέα λίγο έξω από το Ηράκλειο και λίγο μετά τις 7 το απόγευμα συναντήθηκαν μαζί του και έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι η 21χρονη είναι καλά.

Έτσι λοιπόν η περιπέτεια της νεαρής κοπέλας φαίνεται ότι έχει αίσιο τέλος, αφού για πέντε ημέρες (από την προηγούμενη Πέμπτη οι πληροφορίες που δίνονταν στις αστυνομικές αρχές και στους συγγενείς της από κόσμο, που προέρχονταν από τους τρεις Νομούς Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου, ήταν συγκεχυμένες, καθώς δηλωνόταν ότι εθεάθη σε διάφορες περιοχές του νησιού, χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο