Αρχική | Κόσμος | Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή του θανάτου του Michael Jackson

Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή του θανάτου του Michael Jackson

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή του θανάτου του Michael Jackson

Έχουν περάσει 8 μήνες από την ημέρα που ο βασιλιά της ποπ βρέθηκε νεκρός και οι θεωρίες γαι το ακριβώς τον οδήγησε στο θάνατο, δεν έχουν τέλος.
Ένα νέο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει σήμερα η βρετανική Sun, ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα και να χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο ως στοιχείο εναντίον του κατηγορούμενου Conrad Murray , γιατρού του Michael Jackson.
 Σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο ένας άνδρας από το Πυροσβεστικό Τμήμα του Λος Άντζελες, αφού έχει λάβει την κλήση, από την έπαυλη του Τζάκσον, επικοινωνεί με το νοσοκομείο UCLA.

Στην επικοινωνία του με το κέντρο Επειγόντων Περιστατικών, ακούγεται να λεει : "Ο ασθενής είναι ο Michael Jackson, ο τραγουδιστής, ο αστέρας της pop! Δεν έχει καθόλου σφυγμό και δεν αναπνέει. Δεν ανταποκρίνεται! Εγινε προσπάθεια επαναφοράς του! Απέτυχε! Έχουν κάνει ό,τι μπορούσανε! Πρέπει να είμαστε εκεί σε 5 λεπτά! Δεν είναι καλά! Δεν είναι καλά!".

Γιατί έχει μεγάλη σημασία το ηχητικό ντοκουμέντο!

  Μέχρι σήμερα η μόνο ηχογραφημένη συνομιλία που είχε δοθεί στη δημοσιότητα ήταν εκείνη μεταξύ ενός άνδρα από την έπαυλη του Jackson και του Πυροσβεστικού Τμήματος του Λος Άντζελες. Σε αυτήν ακούγεται ένας πολύ αναστατωμένος άνθρωπος να ζητάει βοήθεια λέγοντας:

  "Δεν αναπνέει. Έχει χάσει τις αισθήσεις του. Έχουμε εδώ ένα άνθρωπο, που δεν αναπνέει πια, κύριε! Είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Δεν έχει τις αισθήσεις του! Βοηθήστε μας!". Ο άγνωστος άντρας στη συνέχεια ενημερώνει πως ο γιατρός του ασθενή έίχει ήδη κάνει προσπάθειες να τον συνεφέρει αλλά χωρίς επιτυχία.

   Το ντοκουμέντο που έρχεται σήμερα στο φως, είναι προφανώς η συνέχεια αυτής της συνομιλίας. Ο υπάλληλος του Πυροσβεστικού Τμήματος, μεταβιβάζει την κλήση στο νοσοκομείο UCLA, αναφέροντας αναφέρει το όνομα του Jackson και υποστηρίζοντας πως δεν έχει καθόλου σφυγμούς και ανάσα.

   Αν κάτι τέτοιο αληθεύει τότε καταρρέει ο ισχυρισμός του Conrad Murray, ότι ο Jackson είχε ακόμη παλμούς όταν τον βρήκε πεσμένο στο κρεββάτι του και ήταν "ζεστός"  όταν τον έβαλε στο ασθενοφόρο! Σύμφωνα με το ηχητικό , ο "βασιλιάς" ήταν κατά πάσα πιθανότητα ήδη νεκρός!

Είναι γνήσιο το ηχητικό ντοκουμέντο;

   Η παραπάνω ηχογραφημένη συνομιλία, αποκαλύφθηκε από ένα forum του διαδικτύου το οποίο έχει στήσει μία ομάδα νοσοκόμων των ασθενοφόρων του Λος Αντζελες!

   Εκπρόσωπος των εργαζομένων που κλήθηκε να αναγνωρίσει τη φωνή του συναδέλφου του που ακούγεται να μιλάει, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: "Δεν μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι είναι ένας από εμάς. Μπορεί όμως και να είναι. Αυτό που με παραξενεύει είναι η αναφορά του ονόματος Michael Jackson. Δεν συνηθίζουμε να αναφέρουμε ονόματα στις κλήσεις!", δήλωσε.

   Στον αντίλογο, κάποιοι συνάδελφοί του υποστηρίζουν πως δεν ήταν απλώς "μία κλήση" αφού αυτός που χρειαζόταν κατεπείγουσα βοήθεια ήταν ο "βασιλιάς" Jackson! Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο στην ιστοσελίδα της sun.uk.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο