Αρχική | Πολιτική | Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αντιγράφει το …ΠΑΣΟΚ

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αντιγράφει το …ΠΑΣΟΚ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αντιγράφει το …ΠΑΣΟΚ

Στις προτεραιότητες του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου Δημήτρη Αβραμόπουλου είναι το «ανοιχτό κόμμα» και η δυνατότητα διαβούλευσης με την κοινωνία για τις πολιτικές του θέσεις και μέσω Διαδικτύου, στα πρότυπα της ανοιχτής διαβούλευσης, που πρώτο το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση έχει εφαρμόσει. Επίσης, προβλέπεται η δημιουργία θέσης αντιπροέδρου στα πρότυπα μάλιστα του αμερικανικού μοντέλου, θέση την οποία θα καταλάβει ο ίδιος ο κ. Αβραμόπουλος.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, θέλοντας οι 800.000 που ψήφισαν στην εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή προέδρου να παραμείνουν ενεργοί, προτείνει τη δυνατότητα συμμετοχής στη διαδικασία ανάδειξης του προέδρου του κόμματος και των φίλων, όχι μόνο, δηλαδή, των εγγεγραμμένων μελών, κάτι που ο ίδιος είχε ζητήσει και για τη διαδικασία του Νοεμβρίου. Πλην της ΟΝΝΕΔ, που ήδη ακολουθεί διαδικασία εκλογής από τη βάση, υπό σκέψη τελεί και το ενδεχόμενο ανάδειξης των νομαρχιακών επιτροπών από μέλη και φίλους της Ν.Δ.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο