Αρχική | Επιχειρήσεις | Κόσμος | Toyota: Τα προβλήματα ασφάλειας στα φρένα και στο γκάζι

Toyota: Τα προβλήματα ασφάλειας στα φρένα και στο γκάζι

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Toyota: Τα προβλήματα ασφάλειας στα φρένα και στο γκάζι

Ενώπιον της επιτροπής του Κογκρέσου που εξετάζει τα προβλήματα ασφάλειας- στα φρένα και στο γκάζι- που έχουν παρατηρηθεί στα οχήματα της Toyota βρέθηκε ο πρόεδρος της μεγαλύτερης ιαπωνικής βιομηχανίας αυτοκινήτων, Ακίο Τογιόντα.
Ο πρόεδρος της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας «ανακρίθηκε» από τα μέλη της επιτροπής του Κογκρέσου, τα οποία ζήτησαν να μάθουν τι οδήγησε στα προβλήματα ασφάλειας σε περίπου 8,5 εκατομμύρια οχήματα της εταιρείας σε ολόκληρο τον κόσμο
Ο εγγονός του ιδρυτή της εταιρείας ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για τα προβλήματα ασφάλειας στα οχήματα της Toyota και υποσχέθηκε βελτίωση της ποιότητας.
Ο Ακίο Τογιόντα εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για τα ατυχήματα που έχουν σημειωθεί σε αμερικανικούς δρόμους και στάθηκε ιδιαίτερα -ζητώντας δημοσίως συγγνώμη- στην ιστορία της οικογένειας Σέιλορ, όπου εξαιτίας ενός ατυχήματος σκοτώθηκαν τα 4 μέλη μιας οικογένειας.
Το γεγονός αυτό αλλά και μια σειρά από τροχαία δυστυχήματα στις ΗΠΑ οδήγησαν την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να ξεκινήσει έλεγχο για τα προβλήματα στο πεντάλ των φρένων των ιαπωνικών αυτοκινήτων.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο