Αρχική | Οικονομία | Αιτήσεις για σύνταξη λόγω φόβου

Αιτήσεις για σύνταξη λόγω φόβου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Αιτήσεις για σύνταξη λόγω φόβου

Η χαώδης αύξηση των αιτήσεων για να βγουν στη σύνταξη (κυρίως στο Δημόσιο) εν όψει των ανατροπών στο Ασφαλιστικό είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος για την κυβέρνηση. Οι μαζικές συνταξιοδοτήσεις θα επιφέρουν πρόσθετα οικονομικά προβλήματα στα προβληματικά ασφαλιστικά ταμεία. Για τον λόγο αυτό, τόσο ο κ. Λοβέρδος όσο και ο κ. Κουτρουμάνης τονίζουν σε όλους τους τόνους: «Διασφαλίζουμε απολύτως όσους έχουν θεμελιωμένα ή ώριμα ασφαλιστικά δικαιώματα, οι οποίοι θα συνταξιοδοτηθούν όποτε οι ίδιοι το επιλέξουν με το ισχύον σήμερα καθεστώς.

Η επιλογή αυτή είναι αναγκαία προκειμένου να αποκατασταθεί κλίμα ασφάλειας στους εργαζομένους και να αποχωρήσουν σταδιακά για συνταξιοδότηση, χωρίς να φοβούνται αιφνιδιασμούς και ανατροπές».
Ο Γ. Κουτρουμάνης σε του δηλώσεις τόνισε ότι περίπου 250.000 εργαζόμενοι- σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα- που έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικά δικαιώματα ή θα έχουν θεμελιώσει έως το 2013 δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο