Αρχική | Κόσμος | Ο διεθνής τύπος σχολιάζει την απεργία στην Ελλάδα

Ο διεθνής τύπος σχολιάζει την απεργία στην Ελλάδα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο διεθνής τύπος σχολιάζει την απεργία στην Ελλάδα

Τον γύρο του κόσμου κάνει η σημερινή πανελλαδική απεργία των εργαζομένων. Το βρετανικό BBC, με τίτλο «Η Ελλάδα ακινητοποιείται για 24 ώρες», αναφέρει ότι σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι θα απεργήσουν ενάντια στην επιβολή αυστηρών μέτρων λιτότητας.
«Είναι η δεύτερη απεργία σε δύο εβδομάδες που συμπίπτει με την αυξανόμενη οργή στην Ελλάδα για τον τρόπο που η Ευρωπαϊκή Ένωση ανταποκρίθηκε στην κρίση», αναφέρεται στο BBC.
Το ιταλικό πρακτορείο Ansa συνδυάζει την είδηση της πανελλαδικής απεργίας με την άφιξη στη χώρα κλιμακίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να ελέγξει την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης.
Σε ίδιο μήκος κύματος και το αμερικανικό δίκτυο Press Association που έχει τίτλο «Πανελλαδική απεργία στην Ελλάδα». «Είναι η πρώτη γενική απεργία από τις εκλογές του Οκτωβρίου. Όλες οι πτήσεις από και προς την Ελλάδα έχουν ακυρωθεί, ενώ οι σιδηροδρομικές και ακτοπλοϊκές μετακινήσεις θα επηρεαστούν», σημειώνει το δίκτυο.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο