Αρχική | Πολιτική | Απερρίφθη πρόταση νόμου της ΝΔ

Απερρίφθη πρόταση νόμου της ΝΔ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Απερρίφθη πρόταση νόμου της ΝΔ

Απερρίφθη, όχι μόνο από την κυβέρνηση αλλά και από τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, πρόταση νόμου της ΝΔ για μέτρα διευκόλυνσης της εξυγίανσης των υπερχρεωμένων, λόγω της οικονομικής κρίσης, επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης, υποστήριξε ότι «η πρόταση της ΝΔ είναι εξαιρετικά αποσπασματική», ενώ πρόσθεσε ότι «ορισμένες διατάξεις είναι επικίνδυνες και έξω από το πνεύμα του πτωχευτικού κώδικα».
Ανάλογες ήταν και οι αιτιάσεις του εισηγητή του κυβερνώντος κόμματος, Δημήτρη Παπουτσή.

Από την πλευρά του, ο εισηγητής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, σημείωσε ότι η πρόταση νόμου, η οποία έχει τη σύμφωνη γνώμη των περισσοτέρων φορέων της οικονομίας, είναι ένα εργαλείο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, που μπορεί να βοηθήσει στην επιβίωση των επιχειρήσεων, οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα.
«Το μεγάλο ζητούμενο, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, είναι αν μπορεί μια εταιρεία να ξεφύγει και να μην υπαχθεί στη διαδικασία πτώχευσης που είναι ένας οργανωμένος θάνατος για κάθε επιχείρηση», επισήμανε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο