Αρχική | Ελλάδα | Ραντεβού μέσω Facebook κατέληξε σε ξυλοδαρμό και μηνύσεις

Ραντεβού μέσω Facebook κατέληξε σε ξυλοδαρμό και μηνύσεις

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ραντεβού μέσω Facebook κατέληξε σε ξυλοδαρμό και μηνύσεις

Υπόθεση «μπούλινγκ» (εκφοβισμού ενός παιδιού από συμμαθητές του) απασχολεί το 1ο Λύκειο Π. Φαλήρου. Δεκαεξάχρονη μαθήτρια υπέβαλε στις 19 Φεβρουαρίου μήνυση κατά συμμαθητών της, κατηγορώντας τους ότι την έβρισαν και την χτύπησαν.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου στο Π. Φάληρο. Όπως υποστηρίξε η οικογένεια της μαθήτριας, η 16χρονη είχε το τελευταίο διάστημα γνωρίσει και επικοινωνούσε τακτικά μέσω Facebook με συνομήλικο αγόρι.
Αφού είχαν ανταλλάξει αρκετά μηνύματα, το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου το αγόρι προσκάλεσε την 16χρονη να συναντηθούν. Η μαθήτρια ενημέρωσε τη μητέρα της και πήγε στο ραντεβού.
Αντί του δικτυακού φίλου της ωστόσο, στο σημείο συνάντησης την περίμεναν 7  παιδιά, μεταξύ των οποίων και συμμαθητές της. Την κορόιδεψαν, λέγοντάς της ότι έπεσε στην παγίδα τους, την έβρισαν ενώ κάποιες από τις συμμαθήτριές της φέρονται να την χτύπησαν.
Η 16χρονη επέστρεψε στο σπίτι της και ενημέρωσε για το συμβάν τους γονείς της.  Εκείνοι, το πρωί της 19ης Φεβρουαρίου υπέβαλλαν μήνυση εναντίον 7 μαθητών, εκ των οποίων 5 κορίτσια.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr