Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Κόντρα ΠΑΣΟΚ- ΝΔ για το «νοικοκύρεμα»

Κόντρα ΠΑΣΟΚ- ΝΔ για το «νοικοκύρεμα»

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Κόντρα της κυβέρνησης  με την αξιωματική αντιπολίτευση ξέσπασε σήμερα με αφορμή  την χθεσινή ομιλία Α. Σαμαρά για την ανάγκη νοικοκυρέματος στην ελληνική οικονομία.
«Διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά πόση υποκρισία υπάρχει στον πολιτικό λόγο της ηγεσίας και των στελεχών της ΝΔ», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την ομιλία του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Το νοικοκύρεμα της οικονομίας πραγματικά άρχισε από τις 5 Οκτωβρίου» υποστήριξε ο κ. Πεταλωτής, ενώ έθεσε και το ερώτημα «γιατί ο κ. Σαμαράς δεν τα πρότεινε στην προηγούμενη κυβέρνηση στην οποία και συμμετείχε;».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε πάντως ότι  η κυβέρνηση για άλλη μια φορά ζητά την πραγματική συναίνεση από τη ΝΔ, αν και πρόσθεσε ότι  η τελευταία  «πρέπει να μπορέσει να απολογηθεί στον ελληνικό λαό στοιχειωδώς έστω, προτού ασχοληθεί με τα μέτρα τα οποία πρέπει να πάρει η κυβέρνηση».

Απαντώντας στον κ. Πεταλωτή ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ κατηγόρησε τον ίδιο τον πρωθυπουργό ότι αναθέτει στον κ. Πεταλωτή να επιτίθεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον κάλεσε να εφαρμόσει τα  μέτρα που προτείνει ο Α. Σαμαράς.
« Καλό είναι, ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, αντί να αναθέτει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο να επιτίθεται εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, να σπεύσει να υιοθετήσει και να εφαρμόσει τις προτάσεις του κ. Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου η Ελληνική Οικονομία να βρει το δρόμο της εξόδου από την κρίση. Η στρατηγική της έντασης και της οξύτητας, που φαίνεται να επιλέγει η κυβέρνηση, μόνο ζημιά προκαλεί στον τόπο» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος. 






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο