Αρχική | Ελλάδα | Αξιωματικός - ζιγκολό «έφαγε» 3 εκατ. ευρώ από πλούσιες κυρίες

Αξιωματικός - ζιγκολό «έφαγε» 3 εκατ. ευρώ από πλούσιες κυρίες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Αξιωματικός - ζιγκολό «έφαγε» 3 εκατ. ευρώ από πλούσιες κυρίες

45χρονος κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε τον έρωτα δύο εύπορων γυναικών από την Κηφισιά, για να τους αποσπάσει χρήματα, είναι έξω φρενών με τις κυρίες και δίνει την δική του εκδοχή για τα όσα λέγονται.
Μιλώντας αποκλειστικά στο «Super Star» αποκαλύπτει ότι και αυτός με την σειρά του έχει καταθέσει μήνυση εναντίον τους, καθώς δεν έχει σκοπό «να παίξει το παιχνιδάκι που θέλει να τον διασύρει».
Αρνείται κατηγορηματικά ότι πήρε χρήματα από τις δύο γυναίκες. Αντίθετα, ισχυρίζεται ότι αυτός τους έχει δανείσει χρήματα και μάλιστα κρατάει και στα χέρια του αποδείξεις που θα της «κάψουν».
«Θα πάνε μέσα σας λέω. Το story το πιασάρικο που πουλάνε δεν θα τους περάσει», λέει σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο στρατιωτικός από την Θεσσαλονίκη και υποστηρίζει ότι η μία από τις κυρίες διατηρούσε και άλλο δεσμό, από τον οποίο «τα έτρωγε» κανονικά!

star








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr