Αρχική | Οικονομία | Πάγκαλος: Η λέξη χρεωκοπία για ένα Κράτος είναι δημοσιογραφική εφεύρεση

Πάγκαλος: Η λέξη χρεωκοπία για ένα Κράτος είναι δημοσιογραφική εφεύρεση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Πάγκαλος: Η λέξη χρεωκοπία για ένα Κράτος είναι δημοσιογραφική εφεύρεση

Κάποιοι προσπαθούν να μειώσουν την αξία του ευρώ σε σχέση με το δολάριο, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.Όπως είπε πολιτικός στόχος είναι η αποσύνθεση της Ευρώπης, καθώς κάποιοι θέλουν να πάμε γρηγορότερα προς την πολιτική Ευρώπη.Τόνισε ότι έτσι επιλέγεται ο πιο αδύναμος κρίκος της Ευρώπης, η Ελλάδα ώστε να υπονομευθεί το ευρώ.

Ο κ. Πάγκαλος τάχθηκε υπέρ της εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία για όλους και για όλα. Επισήμανε ότι πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι και αν διαπιστωθεί η ποινική ευθύνη κάποιου θα πρέπει να πάει φυλακή.
Ξεκαθάρισε ότι βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι η εφαρμογή του νόμου, η ισονομία, ώστε να υπάρχει μια ευνομούμενη κοινωνία.
Ανέφερε ότι δεν καταργείται η μονιμότητα στο δημόσιο λέγοντας ωστόσο ότι ορισμένες θέσεις μπορεί να περικοπούν.
Σε ερώτηση για την περικοπή του 14ου μισθού, είπε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί μέχρι σήμερα στην κυβέρνηση. Είπε πάντως ότι δεν γνωρίζει τι θα κάνει αναφορικά με το θέμα- ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Τέλος ο κ Πάγκαλος είπε ότι η Ελλάδα έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν υφίσταται θέμα χρεωκοπίας, αφού τα Κράτη δεν χρεοκοπούν, αλλά προσφεύγουν στο ΔΝΤ, πράγμα που δεν πιστεύει ότι θα χρειαστεί να κάνει η Ελλάδα. Η λέξη χρεωκοπία για ένα Κράτος είναι δημοσιογραφική εφεύρεση, συμπλήρωσε.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr