Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | «Αναιμική» η πρώτη κόντρα Σαμαρικών – Ντορικών

«Αναιμική» η πρώτη κόντρα Σαμαρικών – Ντορικών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Νέος γραμματέας της ΚΟ ο Κώστας Τασούλας με 82 ψήφους υπέρ, πέντε λευκά και δύο άκυρα. Μιλώντας μετά την εκλογή του στου βουλευτές, ο κ. Κώστας Τασούλας σημείωσε ότι «οι καιροί είναι προκλητικοί και ενδιαφέροντες και η διαδικασία που ακολουθήθηκε σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, δείχνει ότι εμείς το αποδεχόμαστε με τρόπο που εναρμονίζεται με το μήνυμα της 29ης Νοεμβρίου».

Αν και είχε στηθεί κάλπη, ο Βύρων Πολύδωρας ως μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής πρότεινε να εκλεγεί ο γραμματέας διά βοής, αφού υπάρχει μόνον ένας υποψήφιος, ο κ.Τασούλας.
Αμέσως ζήτησε και πήρε τον λόγο ο κ.Κιλτίδης -εκ των υποστηρικτών της Ντόρας Μπακογιάννη- ο οποίος είπε ότι επιχειρείται να παραβιαστεί για δεύτερη φορά ο κανονισμός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, μετά τον διορισμό από τον Πρόεδρο του κόμματος και όχι την εκλογή των τομεαρχών του κόμματος.Στη διαδικασία παρενέβη ενοχλημένος ο κ.Σαμαράς, ο οποίος ζήτησε να γίνει κανονικά η ψηφοφορία με κάλπη.

Ο Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε κεφάτος στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Τα μηνύματα που έχει πάρει από αρκετούς βουλευτές ότι είναι στο πλευρό του, αλλά και η στάση προσωπικά του Αντώνη Σαμαρά στο ζήτημα της εξεταστικής για την οικονομία, μάλλον η  εξήγηση. Έστω και εν συντομία, τα είπε πάντως με αρκετά μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας και κάθισε μία θέση πίσω από τον διευθυντή τύπου του πρωθυπουργικού του γραφείου Γιάννη Ανδριανό. Εντύπωση προκάλεσε ότι ψήφισε σχεδόν φανερά τον Κώστα Τασούλα για γραμματέα, ενώ κάποιοι αντιλήφθηκαν  ότι έδειξε  χαμογελαστός το  ψηφοδέλτιο στον Πάνο Παναγιωτόπουλο, πριν ψηφίσει! Προφανώς, δεν  ήθελε  να αρχίσει άλλη σεναριολογία για το ποιοι ψήφισαν «λευκό»






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο