Αρχική | Οικονομία | Ελλάδα | Ίση μεταχείριση ζήτησε ο Γ. Παπανδρέου

Ίση μεταχείριση ζήτησε ο Γ. Παπανδρέου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Η Ελλάδα θέλει να δανείζεται με τους όρους που δανείζονται και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες δήλωσε από το Λονδίνο ο Γιώργος Παπανδρέου, στέλνοντας έτσι το μήνυμα ότι το υψηλό κόστος δανεισμού για την Ελλάδα θα οδηγήσει σε αύξηση των επιτοκίων και σε άλλες χώρες.

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν αναζητά ένα σχέδιο διάσωσης ανάλογο με αυτό που εφαρμόστηκε για τις τράπεζες και τόνισε επίσης ότι «η Ελλάδα δεν ζητά σχέδιο διάσωσης, ούτε θέλουμε χρήματα, αλλά θέλουμε υποστήριξη στο πρόγραμμα αλλαγών θα κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο, για να φτάσουμε στο στόχο μας».
Παράλληλα κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση για «απάθεια και παραίτηση μπροστά στα προβλήματα», αλλά και για πολιτική που χαρακτηρίζονταν από «αδιαφάνεια και διαφθορά».

Ο κ. Παπανδρέου παρακάθησε στο Λονδίνο σε γεύμα με τον Βρετανό ομόλογό του, ενώ συναντήθηκε και με τον υπουργό Εξωτερικών. Μίλησε επίσης στη διάσκεψη με θέμα τις στρατηγικές ανάπτυξης μετά την κρίση, ενώ είχε συναντήσεις και με άλλους ευρωπαίους ηγέτες.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο