Αρχική | Πολιτική | Εξηγήσεις από τον Economist θα ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου

Εξηγήσεις από τον Economist θα ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Εξηγήσεις από τον Economist θα ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα συμμετάσχει σήμερα ο στην Διάσκεψη για την Προοδευτική Διακυβέρνηση με θέμα "Στρατηγικές Ανάπτυξης μετά την κρίση", ενώ ο ίδιος θα μιλήσει σε ειδική θεματική ενότητα - "Μετά την κρίση: Ενας στρατηγικός ρόλος της κυβέρνησης" - μαζί με τον Βρετανό ομόλογό του Γκόρντον Μπράουν, τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Χοσέ Λουίς Θαπατέρο και τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας, Γιένς Στόλτενμπεργκ.

Νωρίτερα ο έλληνας πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τονβρετανό ομόλογό του Γκόρντον Μπράουν όπου τόνισε πως η Ελλάδα δεν ζήτησε οικονομική ενίσχυση, αλλά μόνο στήριξη προκειμένου να καταφέρουν να υλοποιήσουν το Πρόγραμμα Σταθερότητας και να επιτύχει η ελληνική κυβέρνηση τους στόχους που έχει θέσει.
Μάλιστα, ο κ. Παπανδρέου στην ομιλία του δεν παρέλειψε να κατηγορήσει και από τη Βρετανία την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για κακοδιαχείριση και έλλειψη αξιοπιστίας.

Το Σάββατο το πρωί ο πρωθυπουργός θα δώσει συνέντευξη στο BBC και θα έχει συνάντηση και με τα διευθυντικά στελέχη του Economist.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο