Αρχική | Οικονομία | Στην Αθήνα ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τα νέα μέτρα

Στην Αθήνα ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τα νέα μέτρα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Στην Αθήνα ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τα νέα μέτρα

Ο Επίτροπος της ΕΕ για τις Νομισματικές Υποθέσεις Όλι Ρεν θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ελλάδα μέχρι τα μέσα Μαρτίου, δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν στο Reuters. Ο κ Ρεν αναμένεται να επισκεφτεί την Ελλάδα μέχρι τα μέσα Μαρτίου", γνωστοποίησε η Αμέλια Τόρες, Amelia Torres, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το λόγο της επίσκεψης.

Η επίσκεψη του Επιτρόπου, σχετίζεται με την ειλημμένη απόφαση πρόσθετων μέτρων εντός των προσεχών ημερών, και πιο συγκεκριμένα, στις αρχές Μαρτίου, αφού τελικά στη Κυβέρνηση επικράτησε η “γραμμή” της ταχύτερης ανταπόκρισης απέναντι στις συστάσεις των Κοινοτικών για συμπληρωματικά μέτρα ύψους τουλάχιστον 2,5 δισ ευρώ, ‘ώστε να προλάβει την υποχρεωτική εφαρμογή τους από τα κοινοτικά όργανα.

Πάντως, υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών επιμένουν,  ότι δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση ο 14ος μισθός, αφού υπάρχουν περιθώρια περικοπών από άλλα κονδύλια του Προϋπολογισμού.
Ο κ Ρεν, θα εξετάσει αποκοντά τα νέα μέτρα, και εάν ικανοποιηθεί, η κοινότητα δεν θα μας υποχρεώσει σε κάτι παραπάνω.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο