Αρχική | ShowBiz | Σοκ και αντιδράσεις από τη δήλωση του Elton John

Σοκ και αντιδράσεις από τη δήλωση του Elton John

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Σοκ και αντιδράσεις από τη  δήλωση του Elton John

Η δήλωση του Elton John κάνει από σήμερα το πρωί τον γύρο του κόσμου μέσα από εφημερίδες, τηλεοράσεις και sites , προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Parade ο βετεράνος της ποπ sir Elton John υποστήριξε:

"Νομίζω πως ο Ιησούς ήταν ένας ευσπλαχνικός υπερ- ευφυής gay που αντιλαμβανόταν τα προβλήματα των ανθρώπων. Ο Ιησούς ήθελε να αγαπάμε και να συγχωρούμε ο ένας τον άλλο. Δεν καταλαβαίνω τι κάνει τους ανθρώπους τόσο άσπλαχνους! Προσπάθησε να ζήσεις  ως ομοφυλόφιλη γυναίκα στη Μέση Ανατολή - είσαι νεκρή!"

Ο Elton John είναι αυτή τη στιγμή ο πιο διαχρονικός αστέρας της ποπ, αφού εδώ και 30 χρόνια παραμένει στην κορυφή, με εκατομμύρια θαυμαστές και πωλήσεις σε όλον τον κόσμο. Συνηθίζει να προκαλεί με την εξωτερική του εμφάνιση ενώ ο γάμος του με τον επί χρόνια σύντροφό του David  Furnish ( στη φωτογραφία) είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ. 'Έντονες συζητήσεις είχε προκαλέσει πρόσφατα και η προσπάθειά τους να υιοθετήσουν ένα μωρό από την Ουκρανία, που όμως δεν στέφθηκε με επιτυχία.

 Αυτή τη φορά ο sir Elton, ξεπέρασε κάθε όριο. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο ίδιος έκανε τις δηλώσεις αυτές για να δείξει πόσο πιστός είναι και πόσο βαθιά τον έχει επηρεάσει ο λόγος του Χριστού!






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο