Αρχική | Επιχειρήσεις | Κόσμος | Facebook ειδικά για κινητά!

Facebook ειδικά για κινητά!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

H μεγαλύτερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης θα κυκλοφορήσει σε έκδοχή που θα περιλαμβάνει μόνο κείμενο, ειδικά για τους χρήστες της κινητής τηλεφωνίας. Όπως αναφέρει το BBC, θα ονομάζεται "Facebook Zero" και θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες εβδομάδες.

Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι μπαίνουν στο Facebook από το κινητό τους και η ελαφρύτερη σελίδα θα τους διευκολύνει αφάνταστα. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η νέα εκδοχή, θα βοηθήσει τις εταιρείες να αποσυμφορήσουν τα δίκτυά τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας, η νέα έκδοση πιθανότατα δεν θα περιλαμβάνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και φωτογραφίες.

"Θέλουμε κάθε χρήστης κινητού τηλεφώνου να έχει πρόσβαση στη σελίδα και ελπίζουμε ότι οι κατασκευαστές θα ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να μπαίνουν στο διαδίκτυο από το τηλέφωνό τους" ανακοίνωσε εκπρόσωπος της ιστοσελίδας.

Το Facebook ήδη προσφέρει μια λάιτ εκδοχή, που ονομάζεται "Facebook Lite" για όσους έχουν αργούς υπολογιστές ή αργές συνδέσεις στο ίντερνετ.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο