Αρχική | ShowBiz | Ο Jack Bauer δεν θα σώσει τον Αμερικανό πρόεδρο

Ο Jack Bauer δεν θα σώσει τον Αμερικανό πρόεδρο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Την άμεση παύση των γυρισμάτων της δημοφιλούς δραματικής σειράς "24", προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείριση κύστης ο διάσημος πρωταγωνιστής Κίφερ Σάδερλαντ (Jack Bauer), ανακοίνωσε το Fox.

Ο Σάδερλαντ εμφάνισε την κύστη νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, αλλά τα γυρίσματα συνεχίστηκαν κανονικά, παρά το γεγονός ότι διαθέτει και καθήκοντα παραγωγού.

Τα γυρίσματα της δραματικής σειράς αναβλήθηκαν μέχρι και το τέλος αυτής της εβδομάδας, οπότε και αναμένεται ο πρωταγωνιστής να έχει αναρρώσει, προκειμένου να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

"Αν και ο δημοφιλής ηθοποιός αγχώνεται κάθε φορά που τα γυρίσματα αναβάλλονται για τεχνικούς λόγους, αυτή τη φορά συναποφάσισε με την παραγωγή ότι θα ήταν καλύτερα να λυθεί δια παντός το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει. Έτσι δεν θα έχει ξανά ενοχλήσεις στο μέλλον", υπογράμμισε εκπρόσωπος της Fox σε δημόσια ανακοίνωσή του, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί σε λεπτομέρειες για την υγεία του πρωταγωνιστή.

"Μακάρι να μην συναντήσουμε άλλα εμπόδια. Δεν θέλουμε να παρουσιαστεί κενό στην αναμετάδοση των επεισοδίων αυτής της σεζόν" πρόσθεσε.

Ο ηθοποιός φημίζεται για την ευσυνειδησία και την υπέρμετρη συνέπειά του, αφού προτίμησε το 2007 να εκτίσει την ποινή φυλάκισής του σε δύο δόσεις, προκειμένου να μην χάσει τα γυρίσματα της σειράς. Τη χρονιά εκείνη είχε συλληφθεί από τις αρχές να οδηγεί μεθυσμένος.

Ο φετινός όγδοος κύκλος του "24" έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και παράλληλα, έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, καθώς φημολογείται ότι είναι και ο τελευταίος. 






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο