Αρχική | Επιχειρήσεις | Μεταφορές | Σε διαθεσιμότητα 15 αεροσυνοδοί λόγω …Facebook

Σε διαθεσιμότητα 15 αεροσυνοδοί λόγω …Facebook

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Σε διαθεσιμότητα 15 αεροσυνοδοί λόγω …Facebook

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν 15 αεροσυνοδοί της British Airways, λόγω του ότι προχώρησαν σε "ανάρμοστα" σχόλια στο Facebook, σε βάρος συναδέλφων τους που είχαν δηλώσει πρόθυμοι να εργαστούν σε μέρα που απεργίας.

Μια λίστα με 40 πιλότους που είχαν δηλώσει ότι σε περίπτωση κινητοποιήσεων δεν θα απεργήσουν, έφτασε στα χέρια αεροσυνοδού. Οι 15 αεροσυνοδοί, που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, μαζί με άλλα 32 άτομα κατηγορούνται ότι έκαναν απρεπή σχόλια για τους απεργοσπάστες, αν και δεν δημοσίευσαν τα ονόματα της λίστας.

Η British Airways επιβεβαίωσε ότι η έρευνα για ανάρμοστη συμπεριφορά εργαζομένων της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης είναι σε εξέλιξη, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το συνδικάτο εργαζομένων στην εταιρείας δίνει τη δική του εκδοχή και κατηγορεί την BA για τρομοκρατία σε βάρος των εργαζόμενων.

Τον Μάρτιο είναι πιθανό να προκηρυχθούν απεργίες, που θα αποτελέσουν απάντηση στις αλλαγές ως προς τα δικαιώματα των εργαζομένων της, που σχεδιάζει η εταιρεία. Στις 22 Φεβρουαρίου το συνδικάτο θα πραγματοποιήσει ψηφοφορία και τα μέλη της θα αποφασίσουν αν θα απεργήσουν ή όχι.

Το τελευταίο περιστατικό είναι πολύ πιθανό να εντάσσεται στην προσπάθεια της BA, να επηρεάσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και να αποφύγει τις κινητοποιήσεις.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο