Αρχική | Αγορά Εργασίας | ΑΣΕΠ: Οριστικά αποτελέσματα για 545 σε υπουργεία

ΑΣΕΠ: Οριστικά αποτελέσματα για 545 σε υπουργεία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΑΣΕΠ: Οριστικά αποτελέσματα για 545 σε υπουργεία

Εκδόθηκαν και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση 545 θέσεων κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) διαφόρων ειδικοτήτων των υπηρεσιών του τέως Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και του τέως Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης (Προκήρυξη 1Γ/2008-ΦΕΚ 461/11.9.2008, τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Ύστερα από σχετική συνεννόηση με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αλφαβητικοί πίνακες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ περιλαμβάνουν τα στοιχεία και την επίδοση μόνο όσων υποψηφίων πέτυχαν βαθμολογία τουλάχιστον 30 μονάδες στη γραπτή εξέταση.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους, πληκτρολογώντας το όνομα, το επώνυμο, τον αριθμό ταυτότητας και τον δεκαψήφιο κωδικό συμμετοχής τους, ο οποίος τους είχε δοθεί κατά την εξέταση, στο πλαίσιο αναζήτησης της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο