Αρχική | Πολιτική | Ο Χρυσοχοΐδης έδωσε εξηγήσεις μέσω… twitter!

Ο Χρυσοχοΐδης έδωσε εξηγήσεις μέσω… twitter!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Χρυσοχοΐδης έδωσε εξηγήσεις μέσω… twitter!

Αναταραχή εξακολουθεί να επικρατεί στους κόλπους της κυβέρνησης μετά την απίστευτη αναφορά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο θρήσκευμα του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα «είναι μουσουλμάνος», κατά τη συζήτηση του μεταναστευτικού στη Βουλή. Επιθυμώντας να απαντήσει στις αιτιάσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη για τεράστιο αριθμό μουσουλμάνων στην Ελλάδα, αλλά και στις «μπηχτές» του προέδρου του ΛΑΟΣ ότι είναι ο «εκλεκτός» των ΗΠΑ, ο υπουργός διέπραξε το πολύ σημαντικό λάθος, υιοθετώντας ουσιαστικά το gossip της αμερικανικής ακροδεξιάς.

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης προσπάθησε σήμερα να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα με δήλωσή του στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter. «Mea culpa. Στόχος μου ήταν να φωτίσω το πολυπολιτισμικό background του Ομπάμα και όχι τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις» έγραψε πριν λίγες ώρες. 

Χθες, πάντως, ο πρόεδρος της Βουλής προσπάθησε να περισώσει ότι μπορούσε, παρεμβαίνοντας και ζητώντας να αποφεύγονται οι αναφορές στο θρήσκευμα αρχηγών κρατών διότι μπορεί να υπάρξουν λάθη. «Άλλωστε ο Ομπάμα είχε ο ίδιος θυμίσει ποιο δόγμα πρεσβεύει», τόνισε με νόημα. Έδωσε επίσης  εντολή να παραλειφθεί από τα πρακτικά η σχετική αναφορά.
Απαντώντας στον Μ. Χρυσοχοΐδη, ο Γ. Καρατζαφέρης ανέφερε από το βήμα της Βουλής  ότι «αν με τόση επιπολαιότητα αντιμετωπίζετετα πράγματα, δείχνετε πόσο επικίνδυνος είστε και δεν συγχωρείστε, και μάλιστα ένας υπουργός που ταξιδεύει τόσο συχνάστις ΗΠΑ».






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο