Αρχική | Πολιτική | Στήριξη στα οικονομικά με ανταλλάγματα στο μεταναστευτικό

Στήριξη στα οικονομικά με ανταλλάγματα στο μεταναστευτικό

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Στήριξη στα οικονομικά με ανταλλάγματα στο μεταναστευτικό

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων με θέμα το μεταναστευτικό νομοσχέδιο πραγματοποιείται το απόγευμα της Δευτέρας, με πρωτοβουλία του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη. Θα έχει προηγηθεί η συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Γ.Ραγκούση με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρα για το νομοσχέδιο.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5, ο Γ.Καρατζαφέρης δήλωσε κάθετα αντίθετος με το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό και ξεκαθάρισε ότι η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται, με στόχο να συγκεντρωθούν ένα εκατομμύριο «ψήφοι» υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος.

Ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε  αυστηρότερους όρους για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς, που βρίσκονται στη χώρα, επισημαίνοντας πως η Ελλάδα είναι ιδιαίτερα επιβαρημένη από τον πληθυσμό των μεταναστών.

Ακόμη, σημείωσε ότι οι ρυθμίσεις για τη νομιμοποίηση αφορούν περίπου 230.000 μετανάστες και αναρωτήθηκε τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση με το τους υπόλοιπους 1,5 εκατ. μετανάστες που -σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη- διαβιούν στη χώρα.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
5.00

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο