Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Οικονομία | Ελλάδα | Metron Analysis: Yπέρ των σκληρών μέτρων η ελληνική κοινωνία

Metron Analysis: Yπέρ των σκληρών μέτρων η ελληνική κοινωνία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Υπέρ των σκληρών μέτρων για την οικονομία είναι η πλειονότητα των πολιτών η οποία δηλώνει έτοιμη να θυσιαστεί προκειμένου να βελτιωθούν τα δημόσια οικονομικά της χώρας.

Σε δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύεται από την Ημερησία του Σαββάτου το 58,3% των πολιτών είναι έτοιμα για σκληρά μέτρα την ίδια ώρα που το 68,9% κρίνει αναγκαία όσα ανακοίνωσε στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Μόλις 23,6% τα βρήκε υπερβολικά.

Παράλληλα, σε ποσοστό 50,2% οι αποφάσεις της κυβέρνησης κρίνονται δίκαιες, ενώ ως άδικες εκλαμβάνονται από το 41,1% των ερωτηθέντων.

Ο πρωθυπουργός τυγχάνει της απόλυτης στήριξης των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ (αναγκαία τα μέτρα λέει το 86,4%, δίκαια το 73% και αποτελεσματικά το 62,7%), ενώ και οι ψηφοφόροι της ΝΔ τα κρίνουν αναγκαία σε ποσοστό 57,2%. Αναγκαία τα χαρακτηρίζουν και οι ψηφοφόροι της Αριστεράς, σε ποσοστό 63,1%.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές