Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | ΟΠΑΠ: Εμπλέκουν τον Σπανουδάκη με τον Χριστοφοράκο

ΟΠΑΠ: Εμπλέκουν τον Σπανουδάκη με τον Χριστοφοράκο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
ΟΠΑΠ: Εμπλέκουν τον Σπανουδάκη με τον Χριστοφοράκο

Συχνές επαφές με τον νυν διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Ιωάννη Σπανουδάκη, φαίνεται ότι είχε ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens, Μιχάλης Χριστοφοράκος, σύμφωνα με το ημερολόγιο του, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν τις οι εφημερίδες «Ελευθεροτυπία και  Ελεύθερος Τύπος».

Οι δύο άντρες είχαν γνωριστεί το 2003 και οι σχέσεις τους διατηρήθηκαν μέχρι το 2007, ενώ η οικειότητα μεταξύ των ήταν τέτοια, που επέτρεπε στον κ. Σπανουδάκη να ζητάει ακόμα και προσλήψεις δικών του ανθρώπων από τον άλλοτε ισχυρό άντρα της Siemens.

Μάλιστα, το διάστημα που καταγράφονται οι σχέσεις των δύο αντρών, ο κ. Σπανουδάκης ήταν διευθύνων σύμβουλος του «ΑΘΗΝΑ 2004» και «έτρεχε» ο διαγωνισμός για την προμήθεια του C4I (συστήματα ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων).

Εν τω μεταξύ, ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία βουλευτών της  Ν.Δ., ότι ο κ. Καστανίδης δεν απέστειλε στην εξεταστική για την Siemens ολόκληρο τον φάκελο, αλλά «επιλεκτικά» έγγραφα.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές