Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Πράσινο «Όχι» στον «Καλλικράτη»

Πράσινο «Όχι» στον «Καλλικράτη»

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Γκρίνια επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ για τον «Καλλικράτη», σύμφωνα με δημοσιεύματα, όπου σε πρόσφατη άτυπη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, στελέχη άσκησαν σφοδρή κριτική στον τρόπο που ο υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης, προωθεί το σχέδιο.


«Είναι λάθος που παρουσιάζουμε τον «Καλλικράτη» ως συνέχεια του «Καποδίστρια». Το λέμε εδώ και μέρες και δεν φαίνεται να ακούει κανείς.», είπε ένα από τα στελέχη του οργάνου.


«Στην  Β’ Αθηνών θα έχουμε μεγάλα προβλήματα. Κινδυνεύουμε να φτιάξουμε έναν «Καλλικράτη» που θα εφαρμοστεί στην επαρχία και όχι στην Αττική, Μια μεταρρύθμιση δύο ταχυτήτων μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ», ανέφερε κάποιος άλλος.


Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι στην άτυπη αυτή σύσκεψη δεν μετείχε ο κ. Παπανδρέου, που βρισκόταν εκτός Ελλάδος, αλλά ούτε και ο κ. Ραγκούσης, καθώς βρισκόταν σε συνεδρίαση της ΕΝΑΕ.


Πηγή: Ελεύθερος Τύπος





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές