Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Πολιτική | Οι συναντήσεις της Ρηγίλλης για την οικονομία

Οι συναντήσεις της Ρηγίλλης για την οικονομία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Οι συναντήσεις της Ρηγίλλης για την οικονομία

Με συνδικαλιστές του δημόσιου και  ιδιωτικού τομέα συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Α. Σαμαράς στη Ρηγίλλης.  Ο Πρόεδρος της ΝΔ είχε  συνάντηση εργασίας συγκεκριμένα με το Γενικό Γραμματέα της ΑΔΕΔΥ, το Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ και τους προέδρους της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Π. Παναγιωτόπουλος ανέφερε ότι «αυτό που προέκυψε, μέσα από αυτή τη συνάντηση, είναι η κοινή ανησυχία και η επισήμανση όλων των πλευρών ότι η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει άμεσα -και δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα- σε μέτρα ενίσχυσης των χαμηλόμισθων και των χαμηλοσυνταξιούχων».

Πρόσθεσε ακόμη ότι  «ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε, με απόλυτο τρόπο, ότι η κυβέρνηση οφείλει -και το υπογράμμισε για μία ακόμη φορά- να προχωρήσει, άμεσα, σε μέτρα-«ανάσες», σε μέτρα ενίσχυσης, τόνωσης της οικονομικής δραστηριότητας. Γιατί, διαφορετικά, θα δούμε την ανεργία να εκτινάσσεται στα ύψη».

«Βεβαίως, υπάρχουν προβλήματα στην Ελληνική οικονομία. Αλλά είναι οι μόνοι που δεν φταίνε, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι. Οι νόμιμοι και μόνιμοι χρηματοδότες του κρατικού προϋπολογισμού» ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ και ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Κ. Πουπάκης. «Στο σύνολό τους οι δημόσιοι υπάλληλοι, με ομόφωνες αποφάσεις, απεργούν στις 10 Φεβρουαρίου, δίνοντας ένα ηχηρό, ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση: Ότι η πολιτική της αδικίας και της έλλειψης κοινωνικής ευαισθησίας δεν μπορεί να περάσει» ανέφερε από την ΑΔΕΔΥ ο κ. Ηλιόπουλος.

Δηλώσεις έκανε και ο γραμματέας Συνδικαλισμού της ΝΔ κ. Γ. Μανώλης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «όλα αυτά τα μέτρα δεν οδηγούν πουθενά. Είμαι βέβαιος, κάνω μία πρόβλεψη ότι, πολύ σύντομα, πάλι ο ίδιος κόσμος, αυτοί που πληρώνουν μόνιμα, θα κληθούν να ξαναπληρώσουν. Και σε αυτό, δεν μπορεί να συμφωνήσει κανείς» .       





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές