Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Οικονομία | Χρειάστηκαν 15 λεπτά για να φύγουν με άδεια χέρια

Χρειάστηκαν 15 λεπτά για να φύγουν με άδεια χέρια

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Χρειάστηκαν 15 λεπτά για να φύγουν με άδεια χέρια

Σε αδιέξοδο και διαφωνία κατέληξε η συνάντηση – διαπραγμάτευση της ΓΣΕΕ με τις εργοδοτικές οργανώσεις για τη Νέα Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) που διήρκησε μόλις 15 λεπτά. Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ η αντιπρόταση των εργοδοτών δυστυχώς κινήθηκε στο πνεύμα της λιτότητας και περιοριστικής οικονομικής πολιτικής που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός.

Η ΓΣΕΕ εξέφρασε τη ριζική της αντίθεση με τις περιοριστικές πολιτικές. Μετά και τις σημερινές απαντήσεις – εξελίξεις και το χθεσινό διάγγελμα η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ που συνεδριάζει αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 10:00, θα πάρει αποφάσεις για αγωνιστικές και απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

«Τα οικονομικά, εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, η αναπτυξιακή προοπτικής της χώρας, η διεύρυνση της απασχόλησης, η μείωση της ανεργίας, η τόνωση και η ενίσχυση της οικονομίας απαιτούν ένα διαφορετικό μείγμα οικονομικής πολιτικής τελείως αντίθετο από αυτό που προτείνουν και απαιτούν οι αγορές», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές