Newsletter
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα μας. Email:

Αρχική | Οικονομία | Νέα μέτρα για την οικονομία βλέπουν Πλασκοβίτης και Τόρες

Νέα μέτρα για την οικονομία βλέπουν Πλασκοβίτης και Τόρες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Νέα μέτρα για την οικονομία βλέπουν Πλασκοβίτης και Τόρες

Προφανώς και θα υπάρξουν πρόσθετα μέτρα στον τομέα των δαπανών εάν δεν υπάρξουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα στον τομέα των εσόδων, ανέφερε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Ηλίας Πλασκοβίτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, μετά την ομιλία του στο Συνέδριο της εφημερίδας Απογευματινή με θέμα "Τράπεζες και Οικονομία-Το επόμενο βήμα".

Ο κ. Πλασκοβίτης ανέφερε ότι ο η υλοποίηση του προϋπολογισμού θα παρακολουθείται ανά μήνα και επισήμανε ότι είναι εφικτό τα έσοδα τα να φθάσουν στα επιθυμητά επίπεδα.

Όποια πρόσθετα μέτρα, εάν κριθούν αναγκαία, θα παρθούν στο πρώτο τρίμηνο του έτους και όχι με διορθωτικές κινήσεις στο τέλος του έτους, ανέφερε ο κ. Πλασκοβίτης.

Από κοινοτικής πλευράς, η εκπρόσωπος Τύπου του Αλμούνια, Αμέλια Τόρες, η οποία από τη μια πλευρά χαρακτηρίζει το ΠΣΑ φιλόδοξο και ρεαλιστικό, από την άλλη πλευρά, όμως, τονίζει την ανάγκη εξειδίκευσης των μέτρων.

Συγκεκριμένα η Τόρες δήλωσε ότι το πρόγραμμα Σταθερότητας της Ελλάδας είναι φιλόδοξο αλλά και ρεαλιστικό, σημειώνοντας παράλληλα ότι λαμβανομένων υπόψη των κινδύνων που υπάρχουν η οικονομική συγκυρία να αποδειχθεί δυσμενέστερη της αναμενόμενης, θα πρέπει να εξειδικευτούν τα μέτρα τα οποία θα υιοθετηθούν στην περίπτωση επαλήθευσης των κινδύνων αυτών.





Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text



Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ξενοδοχεία, Αεροπορικά εισιτήρια, Αυτοκίνητα Online στις καλύτερες τιμές